Om oss

Vi som äger och driver Polkaprinsen är Catrin Kvist, Stefan Fransson och Susanne Samuelsson. Vi har butiken och kokeriet mitt vid torget i Gränna. Här kan du handla polkagrisar, annat godis, safter, sylter, skorpor, souvenirer, och en massa annat roligt.

Vi bakar självklart alla polkagrisar i butiken och du kan både få se och har du tur, få smaka på en alldeles nybakt, varm liten bit polkagris.

Vi har öppet året om så det är bara att besöka oss när andan faller på.

Historik

Allt började under sommaren 2013 då Stefan ställde upp i Candy Championship. Tävlingen var uppdelad i två, SM på fredagen i Jönköping och VM i Gränna på lördagen. Stefan vann SM deltävlingen på fredagen och fick då representera Sverige i Polkagris-VM under lördagen i Gränna. Även här vann han och korades till Världsmästare i polkagrisbakning. Under året efter detta börjar vi få uppdrag att baka på olika företagsevent, julmarknader mm. Ju fler människor vi har träffat under dessa evenemang, desto oftare fick vi frågan om var vi hade butik. Från påsken 2016 finns nu Polkaprinsen och Catrin sadlade om från lärare till butiksägare, tillsammans med Stefan som också driver Franssons Konfektyrer AB. Sedan 1:a April 2020 har vi en tredje delägare, Susanne som ska hjälpa oss att växa ännu lite till..